SRPSKA PJEVAČICA SE BORI ZA ŽIVOT, BALKAN U SUZAMA Ljekarima ostala još jedna opcija, PORODICA NEUTJEŠNA! | BALKANIKA INFO
admin 24 Avgusta, 2020

Edita Aradinović objavila je da se njena sestra, pjevačica Indira Aradinović Indi, nalazi na intenzivnoj njezi gdje se ljekari bore za njen život. Edita je na Instagramu objavila da se operacija na kojoj je Indi bila zakomplikovala i da se njena sestra trenutno bori za život.

screenshot-2

Kako je Edita navela, Indi je bila na operaciji želuca, ali je tom prilikom ustanovljeno da pjevačica ima i druge probleme.

– Sljedeći korak je operacija gdje su uvidjeli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, uradili bajpas – napisala je Indi.

hitna-pomoc

– Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju,a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz ljekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvijek nije jela. Nije se naspavala – dodala je Edita.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...