SRBIJA U ŠOKU! Svekrva iz PAKLA: Polila snaju benzinom, a onda je policiji dala HIT izjavu(FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 25 Avgusta, 2020

Vrlo dobro znamo da se svekrva i snaja nikako ne podnose, ali slučaj koji vam danas donosimo će vam sigurno zalediti krv u žilama. Cijela situacija i nemili događaj se desio u Hrvatskoj gdje je policija privela 53 godišnju višanku nakon što je polila cijeli stan u kojoj je bila njezina snaja i onda je sve zapalila.

Kako javlja Dalmatinski portal, ona je nakon davanja izjave i kraćeg zadržavanja u stanici puštena na slobodu,jer joj je ovo prvo krivično djelo, a pošto se nalazi u svome stanu i sve se tu zapravo odigralo, nema bojazni da će pobjeći od pravosudnih organa. Osumnjičena je dala katastrofalnu izjavu kada je rekla da je u subotu naveče bila sama sa nevjenčanom suprugom svoga sina.

Kaže, da iako je držala upalajač u ruci, samo je htjela da joj pošalje konkretnu poruku. Nije imala nikakvu namjeru da je zapali, pa gdje će to uraditi u svome stanu? Kada joj je snaha rekla da ostavi upaljač i da se ne igra sa tim stvarima, svekrva je otišla po kantu sa benzinom od 5 litara.

Doduše, u kanti je bilo samo 2 litra benzina, i kada su se krenule naguravati nešto se benzina prosulo po nesretnoj snaji. Ova je upalila upaljač i tako je došlo do požara i vatre. Treba napomenuti da su cijelo vrijeme u kući bila i njihovo dvoje djece koja su maloljetna i koja su sve to gledala.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...