EVO KO JE POGINUO VEČERAS U TEŠKOJ NESREĆI: Dvoje mrtvih u stravičnom sudaru, OGLASILA SE POLICIJA | BALKANIKA INFO
admin 9 Septembra, 2020

Kod odmorišta Ježevo na autocesti A3 sudarila su se dva kamiona i dva osobna automobila. Kamioni su se zapalili, dim se vidio i na naplatnim kućicama kod Zagreba, a na terenu su policija i hitna. Kako je izvijestila policija, poginule su najmanje dvije osobe.

screenshot-30

Novo priopćenje policije

“Danas, 9. rujna oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način došlo je do prometne nesreće između tri teretna vozila, od kojih su dva turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka te dva osobna vozila, od kojih je jedno bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka, a drugo bjelovarskih registarskih oznaka. Nakon prometne nesreće izbio je požar.

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama, od 18:57 sati žurno otvoren sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom.

Prema dosad prikupljenim informacijama u prometnoj nesreći dvije osobe iz teretnih vozila su smrtno stradale, dok druge osobe nisu ozlijeđene”, stoji u priopćenju policije.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...