FANOVI PLAČU, BALKANSKA DIVA htela da se UBIJE: "Nije mi do života više!" Cela SRBIJA na nogama! (FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 25 Septembra, 2020

Jelena Karleuša iza sebe ima veoma tešku godinu, toliko tešku da je pomišljala i na najgore. Konačno nam je otvorila svoju dušu i priznala da je željela da se ubije!

Smrt njene majke Divne Karleuše bila je veoma potresna za nju, to joj je bio najgori trenutak u životu. Zemlja na grobu njene majke se nije ni ohladila kada je Jelena doživjela novu optužbu. Cijeli region brujao je o njenoj tajnoj aferi sa fubalerom Vranješom koja je ustvari bila lažna. Jelena je bila u depresiji, morala je i na liječenje i bilo joj je toliko teško da je željela da sebi okonča život. Međutim, nije to uradila zbog svojih kćerki. Ona kaže da njene kćerke znaju ko je njihova majka ali ne i koliko je teško biti ona, ali jednog dana kada saznaju bit će ponosne na to koliko je njihova majka snažna.

POTPUNO DRUGAČIJA: Jelena Karleuša IZNENADILA javnost DRASTIČNOM PROMENOM -  evo kako izgleda sa NOVOM frizurom i BEZ TRUNKE ŠMINKE! (FOTO)

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...