BACILA mikrofon i posvetila se Islamu: NIKAD je nećete prepoznati, SVI znate njene pesme: Nosi hidžab i KAJE SE zbog onog što je pre bila(FOTO) | BALKANIKA INFO
admin 2 Oktobra, 2020

U zadnje vrijeme svjedočimo tome da mnoge poznate osobe prelaze na Islam. Mnogo je takvih primjera ali niko nije očekivao da će se ova pjevačica posvetititi Islamu. Sa hidžabom je postala neprepoznatljiva!

To je uradila i naša pjevačica Hajrija Gegaj. Po njenom imenu se nože primjetiti da je ona iz muslimanske porodice ali do skora nije upražnjavala Islam niti Islamske dužnosti. Međutim, prije 5 godina ona se udala i potpuno ostavila estradu. Više nije postavljala objave ni na društvene mreže ali su je mediji vidjeli na ulici. Jedva su je prepoznali jer je Hajrija Gegaj imala hidžab na glavi. Također Hajrija Gegaj je ove godine planirala obaviti najveću islamsku dužnost- hadždž to jest posjetu Mekke. Situacije sa korona virusom ju je spriječila u tom naumu ali smo sigurni da će Hajrija otići na hadždž sljedeće godine.

Naša poznata pjevačica se odrekla estrade i stavila hidžab! - Paparazzo

Ono što je sigurno jeste da je Hajrija Gegaj napustila estradu i prešla na islam. Sve je više poznatih koji čine istu stvar. Šta vi mislite o tome?

 

Uske haljinice zamijenila hidžabom: Poznata bh. pjevačica odrekla se  mikrofona i okrenula vjeri! - Kameleon M&M

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...