ZAKASNILA 10 MINUTA NA POSAO: GAZDA KRENUO DA SE IŽIVLJAVA I NATJERAO JE DA OVO URADI! | BALKANIKA INFO
admin 20 Oktobra, 2020

Devetnaestogodišnja Medison iz Mesačusetsa počela je da radi u jednoj manjoj firmi prije godinu dana. Kako joj je to prvi posao u životu, potrudila se da ga sačuva trudom i stalnim usavršavanjem. Ipak, jedno jutro omaklo joj se da zbog prevoza zakasni 10 minuta.

Gazda je to doživio kao smak svijeta! Nakon što se drao na nju zbog kašnjenja, uveo je novu kaznu za sve zaposlene, počevši od Medison. Kaznio ju je tako što je morala da sedne u praznu sobu i na 5 strana (!) napiše izvinjenje njemu i firmi.

“Samo jednom sam za ovih godinu dana zakasnila. Uvijek sam dolazila ranije. Da li ste i vi doživjeli da zbog jednog kašnjenja morate da istrpite ovakvo maltretiranje? Ovo je je….o s*anje. Pet strana da pišem? Kad sam počela da pišem, dobacio mi je da kad završim donesem elaborat na temu kašnjenja da on pročita”, napisala je Medison na Fejsbuku.

Djevojka je u roku od 24 časa dobila 2,400 komentara i svi su bili istog profila. Ljudi su bili zgroženi. Kada je vidjela njihovu reakciju, Medison im se zahvalila na tome.

“Nisam ni uvidjela koliko sam ispala glupa što sam pisala ovaj sastav za njega. Znam da ću sutra dati otkaz i to je to”, dodala je djevojka.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...