Devetogodišnju djevojčicu prati 100.000 osoba na instagramu! Svojim imitacijama je nasmijala čitav svijet, a vjerujemo da će i vas! – Balkanika

Devetogodišnju djevojčicu prati 100.000 osoba na instagramu! Svojim imitacijama je nasmijala čitav svijet, a vjerujemo da će i vas!

Riley Daswood je  jedna devetogodišnjakinja koja je postala  prava Instagram zvijezda zahvaljujući svojoj  kreativnoj ideji koja joj je donijela  čak 100 hiljada pratilaca.

Dakle ,  ova djevojčica imitira neke  poznate osobe tako što  se oblači i to baš  po uzoru na njih, a za  sve svoje kreativne kopije njihove odjeće kao  i njihovih kostima upotrebljava  stvari koje  ona ima kod kuće.

To su obično neka hrana ili brojni  predmeti poput  nekog suđa, posteljine ili dakle  odjeće njenih  dragih roditelja, a fotke  koje objavljuje rijetko koga  one ne nasmiju.

Do sada se ona malo  poigrala kopiranjem Rihanne,kao i  Beyoncé,  ali Pump,  isto tako i Miley Cyrus i brojnih  drugih, a u baš toj svakoj svojoj zanimljivoj  imitaciji na jedan jako  zabavan način promijeni jedan određeni  segment, čime šalje dobru  poruku svojim  brojnim pratiocima i pokazuje  lični stav.

Rajli govori da  ona i roditelji  baš svaki vikend naprave  jednu imitaciju, fotografiraju te rezultate i dijele  ih na Instagramu, a za baš  svaku od njih potrebno joj je oko  otprilike sat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *