Njima plastične operacije i nisu baš mnogo pomogle, mada ima izuzetaka: Neke od naših zvijezda nije bilo jdnostavno gledati ni prije, ni nakon plastičnih korekcija- Uvjerite se i sami (FOTO) – Balkanika

Njima plastične operacije i nisu baš mnogo pomogle, mada ima izuzetaka: Neke od naših zvijezda nije bilo jdnostavno gledati ni prije, ni nakon plastičnih korekcija- Uvjerite se i sami (FOTO)

Nikada nije bilo jednostavnije imati jednu takvu vrstu operacije, a kirurzi duž čitavog svijeta zbog velike konkurencije se naprosto takmiče ko će imati povoljniju ponudu za određene korekcije.

Kad su estetske korekcije u pitanju za to su posebno zainteresirane estradne zvijezde kao i mnoge javne ličnosti, i za estetske korekcije  zaista troše puno novca , ali neki od njih stiču pravu ovisnost o takvim postupcima pa je u konačnici  izgled sve samo ne prirodan.

U ovome članku smo podijelili sa vama neke balkanske zvijezde koje su uradile  totalnu promjenu pomoću plastičnih operacija tako da sada i ne liče na stare sebe.

Prva je u redu Severina , ona je nekada imala puno veći nos i manja usta, a i sise  je malo promijenila pa je  onda tako postala  zapravo san brojnihh muškaraca.

Jeste li vi kada pomislile da uradite neku estetsku operaciju ili je neko vaš to već uradio , čitajte nas .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *