OBJAVILA SAM OVU FOTOGRAFIJU SVOJE KĆERKE NA INTERNET I KRENUO JE PAKAO: Cijela zemlja se zbog OVOG DETALJA iživljava na meni i njoj! – Balkanika

OBJAVILA SAM OVU FOTOGRAFIJU SVOJE KĆERKE NA INTERNET I KRENUO JE PAKAO: Cijela zemlja se zbog OVOG DETALJA iživljava na meni i njoj!

Jedna skroz  nevina fotografija nastala kada je moja kćerka imala godinu dana, i onda je počeo pakao .

Onda mi se nekoliko  dana poslije  javila prijateljica iz Australije da mi saopšti  da je u njihovim  dakle lokalnim novinama podijeljela  fotografija  mog djeteta.

Sjela  sam za kompjuter i  onda ukucala „debelo dijete“ i – ugleda  svoje rođeno dijete na brojnim forumima i sajtovima.

Ova fotografija čak je  dakle završila i u jutarnjem programu , gdje su  dakle voditelji coktali i bili  jako zabrinuti zbog debljine  ruku moje kćerke.

I danas se kidam  što smo  sasvim slučajno objavili  njenu fotosarafiju  internetom, ali nisam ni pomislia  da ljudi mogu da budu  baš ovako zli.

Zamislite  i vi sebe na mom mjestu, zamislite da se čitav svijet  baš ruga vašem djetetu a vi ne možete baš  da napravite  ništa,apso olut ništa, da ga zaštitite.

Ovo je zaista grozno što su napravili toj mami , užasno zaista. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *