Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: Dobila je 1, pa histerično vikala! Poslao sam je kod direktora, a ona me je uštinula, udarila kikom i rekla: Ne možeš mi ništa! Ja sam je onda ošamario! – Balkanika

Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: Dobila je 1, pa histerično vikala! Poslao sam je kod direktora, a ona me je uštinula, udarila kikom i rekla: Ne možeš mi ništa! Ja sam je onda ošamario!

 Dana  dakle 18.04.2019. godine i to za vrijeme trećeg časa na kojem je obavljena  analiza dakle kontrolnog zadatka,  jedna učenica J.K. je zaista  bila nezadovoljna baš  svojom ocjenom koju je  ona dobila, u pitanju je dakle  ocjena jedan.

 Za dvojku je trebala  da se ima 45 poena, a ona je dakle  imala 30. 

To svoje nezadovoljstvo ona je  izražavala  kroz baš  histeričnu viku, pa  sam je opomenuo saopštivšii da ne može baš  tako da se ponaša, poslije  čega je učenica dakle  sjela  na klupu i onda okrenula mi leđa.

Na  ta moja upozorenja, ona je onda  odgovarala sa baš  “Niste Vi  apsolutno nikakav čovjek  kao ni autoritet kada ja baš  ovako mogu da sjedim  ali i ne možeš mi bap  ništa”.

Onda  sam učenicu odveo  na razgovor i to  kod direktora, na šta mi se  dakle dijete unijelo  u lice i saopštilo  “Hajde izbaci me ukoliko možeš” i  onda uštivnuši me, zatim se okrenula tako da me je dakle malo  kikom udarila dakle očima.

On je onda ošamario .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *