Policija upada u Zadrugu: Tri učesnice ispitaće zbog najstarijeg zanata! Priprema se haos u rijalitiju! Vode ih na informativni razgovor! Evo koje djevojke su tu na listi! – Balkanika

Policija upada u Zadrugu: Tri učesnice ispitaće zbog najstarijeg zanata! Priprema se haos u rijalitiju! Vode ih na informativni razgovor! Evo koje djevojke su tu na listi!

Ana Korać,  kao i Sanja Stanković  ali i Mina Vrbaški po navodima  biće odvedene  iz “Zadruge” i saslušane  dakle u policiji zbog poznate  afere “Elitna pro..itucija”  kao i hapšenja jednog najvećeg balkanskog m.kroa  to jest Mihajla Maksimovića.

S obzirom na to dakle  da su starlete spomenule Maksimovića dok su  dakle se u “Zadruzi” svađale uvijek  oko toga koja od njih baš  uzima novac za se.s, policija je donijela odluku  da ih ispita baš  šta sve znaju  tačno o njemu.

Na toj  zanimljivoj listi ima  dakle šest popularnih učesnica rijalitija.

Za sada nam  je samo poznato to da će zbog baš ovog slučaja izgleda  Ana, Sanja i kao  Mina sigurno biti na kratko  izvedene iz “Zadruge” i to na saslušanje.

Da  vas skroz malo podsjetimo, učesnica  poznatog rijalitija „Zadruga“  to jest Sanja Stanković  je baš glavna  pro..itutka ovog  uhapšenog m.kroa to jest  Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se  dakle sumnjiči za trgovinu ljudima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *