Poslije toga što mu je supruga umrla u njenim stvarima je našao jednu zaključanu kutiju: Kada ju je otvorio i kada je vidio šta je u kutiji od onda više nije mogao da spava (VIDEO/FOTO) – Balkanika

Poslije toga što mu je supruga umrla u njenim stvarima je našao jednu zaključanu kutiju: Kada ju je otvorio i kada je vidio šta je u kutiji od onda više nije mogao da spava (VIDEO/FOTO)

Život ponekad piše  zapravo najčudnije romane i ništa dakle nije čudnije od toga kada shvatite da nikako  ne znate  onu osobu sa kojom ste  zapravo proveli čitav  svoj život te da sve  to što ste živjeli je  zapravo u biti  samo čista  laž.

Sve je zaista  bilo u najboljem redu, ali se  zatim  dogodilo se  nešto što je skroz uništio  njihov brak.

Iz nekog  određenog razloga Blejkova porodica baš  nikada nije prihvatila  dakle Lori, pa je isto tako i  ona odbijala da   zapravo njihova kćerka provodi dakle  vrijeme sa njima, tako da je od tog momenta  sve pošlo  nizbrdo.

Na Božić daleke  2010. godine, kada je zapravo  Lori imala 42 godine, pronašli  su je mrtvu i to  u svome autu koji je bio zapravo  parkiran skroz blizu  Blejkove kuće, a na sebi je  dakle imala  jednu prostrijelnu ranu koja se  zapravo nalazila na glavi i držala je dakle  pištolj u rukama

Njeno samoubistvo je puno  potreslo Blejka ali i čitavu  njegovu porodicu, a nakon  sahrane Blejk je  zapravo došao u posjed nekih stvari svoje  drage bivše žene koje su pronašli u kolima, a među  tim stvarima je bila i zapravo jedna zaključana kutija..

Kada je  zapravo Blejk otvorio kutiju bio je u šoku  jer je u njoj pronašao par  lažnih ličnih karata, a na baš  svakoj od njih se nalazila  Lorina slika, a u kutiji je pronašao  čak i zapravo dva oproštajna pisma.

S vremenom je on   Blejk saznao da je zapravo  pravo ime od  njegove bivše kao i pokojne žene bilo dakle  Kimberli Meklin te da je sa čak  17 godina starosti pobjegla zapravo od kuće, što su dakle  potvrdili i njeni zapravo  biološki roditelji, a mislilo  se da je ona  pobjegla jer je bila  užasno zlostavljana od strane očuha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *