Požgaj će dobiti urnebesno veliku cifru ukoliko zavede Milijanu: Kada čujete o kojoj sumi je riječ, zavrtjeće vam se u glavi! – Balkanika

Požgaj će dobiti urnebesno veliku cifru ukoliko zavede Milijanu: Kada čujete o kojoj sumi je riječ, zavrtjeće vam se u glavi!

Aleksandar Požgaj je dakle  dobio ponudu od nama svima dobro poznate  produkcije da zavede mladu Milijanu Bogdanović, to jest cijelih  53 godine mlađu djevojku od svog momka  Milojka Božića, sa kojim je  ona ušla u ovaj  rijaliti.

On bi  dakle za ovaj  svoj poduhvat trebalo da dobije čak  3.000 eura, a Milojku se uveliko  ne sviđaa što su dakle  Milijana i Aleksandar par  puta bili već  na korak od poljupca.

“Upravo zbog toga,  cijela produkcija “Parova” došla je na  odličnu ideju da napravi  razdor u vezu ovog  kontroverznog para, a Požgaj je dobio kako zanimljiv  zadatak da Milojka napravi jako ljubomornim.

Produkcija mu je  odmah ponudila i dodatnih  cijelih 3.000 eura da  zbari Milijanu, a on je sve  to automatski  prihvatio”, navodi izvor.

Vaše mišljenje o ovom postupku produkcije i o tome što bi se moglo dogoditi dalje piišite nam dolje u komentar , a naravno čitajte nas i dalje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *