Sinovi su mu se požalili na neobičnog muškarca koji oh gleda na igralištu. Iznenadio se kada je saznao ko je taj muškarac… – Balkanika

Sinovi su mu se požalili na neobičnog muškarca koji oh gleda na igralištu. Iznenadio se kada je saznao ko je taj muškarac…

Muškarac, to jest  otac dvojice sinova bio je mnogo  zabrinut kada su mu njegova  djeca govorila a oni  imaju dakle  samo sedam godina , i žalila se zapravo  na nekog jako  čudnog muškarca koji ih gleda  iz kombija i koji se baš  svaki dan parkira  tačno ispred njihove škole.

Djeca su saopštila  da  taj muškarac gleda  u njih dvojicu kao i drugu  djecu.

Čovjek je napravio nešto  što bi napravio baš  svaki drugi otac.

On je  taj cijeli slučaj prijavio policiji i tek poslije  te prijave sve to  kreće u  potpuno drugom pravcu.

Ovaj tata to  svoje iskustvo dijeli sa baš  svima na društvenim mrežama a njegova  ispovijest počinje da  je on ni više ni manje nego  baš pravi  pravcati glupan.

Pokazalo se to  da je  zapravo taj perverznjak koji je gledao  njegove drage  sinove i zbog kojeg je dakle  on pozvao policiju u  realnosti sam on.

Objasnio je isto tako  on da je u posljednje  vrijeme radio na dakle  elektro intsalacijama nekih zanimljivih objekata koji se zapravo   nalaze blizini škole u koju  dakle idu njegovi sinovi.

Svakog dana  on je kombi parkirao tu skroz  blizu škole a  u kombiju bi isto tako  uvijek doručkovao.

Znao je  čak on dok je  dakle doručkovao i da fino  mahne svojim sinovima koje bi  tu vidio u dvorištu.

Buudući da  je on dok je tu  doručkovao imao kacigu kao  i naočale djeca ga nikako  nisu prepoznala.

Zaključio  je on sve to tek  onda kada ga je policija  u kombiju dok je dakle  doručkovao. Tek  poslije  polusatnog razgovora sa policijom  ali i direktorom škole zaključili  su svi da je on zapravo  kako je dakle  sam priznao  bezopasna budala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *