Šok! Policija privodi Jelenu Karleušu? Vranješ nasmijan izašao iz sudnice, advokati otkrili šta se dešavalo iza zatvorenih vrata! – Balkanika

Šok! Policija privodi Jelenu Karleušu? Vranješ nasmijan izašao iz sudnice, advokati otkrili šta se dešavalo iza zatvorenih vrata!

 Fudbaler Ognjen Vranješ napustio je dakle  Prvi osnovni sud  i to u pratnji 2 advokata, a Jelena Karleuša se opet  nije  uopšte pojavila na ročištu.

Pjevačica se baš tako  opravdala  što je  dala  umrlicu svoje mame  Divne Karleuše, a advokati od Ognjena Vranješa govore da je naredni  korak poziv  i to preko policije.

“Jelena se ponovo  nije pojavila, očigledno  i potpuno izbjegavanje  kao i primanje poziva kao i neke lične , krivične tužbe.

 Bili su tu  njeni advokati.

 Nemamo baš  ništa novo što  mi možemo da vam javimo .

Naredni  korak je  ni više ni manje nego poziv preko policije, mi smo isto tako  stavili čak prijedlog sudiji da se zapravo  izda nalog za njeno  prinudno dovođenje.

Sud smatra da je to  preuranjeno i da će probati  da joj daju  poziv  čak preko policijske stanice”, saopštili su advokati fudbalera  Ognjena Vranješa

Vaše mišljenje o ovome nam pišite dolje u komentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *