Tri mjeseca je štedila za ovo: 10.000eura platila poklon žena Šaki Polumenti za 58. rođendan – odmah je zaplakao kad je vidio – Foto – Balkanika

Tri mjeseca je štedila za ovo: 10.000eura platila poklon žena Šaki Polumenti za 58. rođendan – odmah je zaplakao kad je vidio – Foto

Poznati folk pjevač to jest  Šako Polumenta, koji dakle  samo prije nekoliko dana zapravo  imao 58 rođendan, njegova odana  supruga Vesna mu je pripremila  jedno ogromno  iznenađenje.

I najmanje je on  očekivao tako nešto, ali ona se dakle  za to zalagala par  mjeseci, gdje se cijeli taj njen trud se baš isplatio, kada je vidjela svog supruga koliko je zaapravo bio sretan sa poklonom kojeg mu je dakle  kupila.

Došli smo do zanimljivog  izvora da je Vesna par  mjesei štedjela, da  bi svojoj jačoj  polovini kupila  sat koji je vrijedan čak  10.000 eura.

Šako i  njegova draga ljepša polovina su u  jednom sretnom braku koji traje 20 godina, gdje su skupa  prošli puno  toga, pa tako zapravo i  slavili rođendane skupa  u sklopu porodice, gdje bi dakle slavlje moglo  da traje  čak i po par dana.

Vaše mišljenje o ovakvom poklonu pišite nam dolje u komentar , čitajte nas i vi dalje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *