U ISTOJ BOLNIČKOJ SOBI SA DEOM ĐURĐEVIĆ ! Evo kako je STVARNO! – Balkanika

U ISTOJ BOLNIČKOJ SOBI SA DEOM ĐURĐEVIĆ ! Evo kako je STVARNO!

Voditeljica Dea Đurđević je doživjela užasnu saobraćajnu nesreću prije oko dva mjeseca, i tada joj je otkinuta ruka. Od tada se ona uspješno oporavlja u bolnici i, kako mnogi ističu , svakodnevno pokazuje koliko je zaista jaka i hrabra.

Sada se  javila i  djevojka koja sa Deom dijeli bolničku sobu. Nije krila  svoje oduševljenje koliko je poznata voditeljica jaka i odiše pozitivnom energijom. 

“Ležim sa voditeljicom Deom na istom odjeljenju. Ljudi, zaista ova djevojka je pravi anđeo! Ja pozitivniju i miliju osobu do sada upoznala nisam! Vrijedna je svakog poštovanja”, istakla je ona.

Deina majka Nena takođe je u skorije vrijeme otkrila da se njena kćerka osjeća  svakog dana sve bolje.

 “Hvala Bogu, Dei je puno bolje. Oporavak teče upravo onako kako treba. Sada mogu i svaki dan da je vidim i naravno presrećna sam zbog toga. Sama činjenica da je izašla sa intenzivne njege već sama po sebi mnogo znači. Odlično je i već se i šali kao prije. Ona je meni zaista sve i ja ponekad izgubim snagu da je gledam u bolnici, mnogo mi je teško, ali ona tada počinje mene da ohrabruje i govori mi kako će  ubrzo sve biti u redu. Jako sam ponosna na nju, puno je jača od mene. Mladen je uvijek uz nju i njoj to puno znači”, rekla je majka Nena.

Podsjetimo, Dea Đurđević doživjela je groznu saobraćajnu nesreću, ujutro  7. februara na Dedinju, ispred KBC “Dragiša Mišović”, i tada joj je autobus otkinuo ruku. Od tada pa sve do prošle nedjelje bila je čitavo vrijeme na intenzivnoj njezi na VMA, a potom je prebačena u Klinički centar, na odjel ortopedije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *