Pogledajte šta vam donosi OKTOBAR a tiče se ljubavi! – Balkanika News
Pogledajte šta vam

Pogledajte šta vam donosi OKTOBAR a tiče se ljubavi!

Ljubav je nešto što nas ipak ispunjava i usrećuju u životu. Ako još imamo pravu osobu pored sebe onda možemo reći da smo zaista srećni i ispunjeni, ne treba nam više ništa.

Pogledajte šta vas očekuje u ovom mjesecu na polju ljubavi.

Jarac, vodolija i ribe– u ovom mjesecu biti će ispunjeni ljubavlju. Oni koji su u vezama ili braku moći će bezbrižno da uživaju, dok oni koji nemaju nikoga ovo je pravi trenutak da se prepuste i upoznaju nekoga, za početak za druženje, a kasnije je moguće i nešto više.

Bik, ovan i blizanci– oni su koji su već dugo vremena sami, nažalost i oaj period će im proći tako. Nemaju naročito sreće zbog toga što su previše zatvoreni u sebe, trebaju malo više druženja s ljudima. Oni u dužim vezama mogli bi to krunisati čak i brakom.

Rak, lav i djevica– neko nastoji da se umiješa u vaš odnos sa voljenom osobom, i vi to znate, ali nastojite da na to ne gledate tako nego da se klonite takvih što je više moguće. Oni koji su u braku, naročito koji su od skora u braku posebno uživaju i ljubavnoj idili i harmoniji koju imaju.

Vaga, škorpija i strijelac– pokazuju nezainteresovanost za ljubav. Mnogim osobama se dopadaju i ovi bi napravili prvi korak da druga strana načini bilo šta da pokaže da je zainteresovana. Više sreće drugi put.

loading...

Slični postovi:

Comments

comments