Uklonite neprijatni miris cigarete iz vašeg doma i osvježite vaš životni prostor ovim jednostavnim trikom ! – Balkanika News

Uklonite neprijatni miris cigarete iz vašeg doma i osvježite vaš životni prostor ovim jednostavnim trikom !

Sve osobe koje imaju jednog pušača u svome domu znaju koliko se zapravo miris cigarete može uvući u namještaj i odjeću i koliko može biti teško ukloniti taj neprijatni miris.

Upravo to nas je navelo da istražimo kako možete ukloniti taj neprijatni miris iz vašeg doma, i pronašli smo najbolje rješenje koje vas neće koštati mnogo novca a veoma je efikasno !

Jedna stvar koja će vam pomoći jeste da otvorite sve prozore u vašem domu i pročišćivač zraka da upalite nekoliko dana.

Nakon toga u jednu bocu naspite esencijalno ulje i poprskajtetepih, ormare i namještaj tom smjesom a po tepihu možete posuti i sodu bikarbonu, pa je nakon 20-ak minuta usisati !

Da biste uklonili taj miris iz zidova bit će vam potrebna jedna vlažna krpa i univerzalno sredstvo za čišćenje kojima trebate preći preko zidova.

Ako želite skinuti taj miris sa tapaciranog namještaja trebate ga prebrisati alkoholom i sirćetom razblaženim sa vodom,sodu možete koristiti za to ali je trebate ostaviti 48 sati prije nego što je usisate !

loading...

Slični postovi:

Comments

comments