Dječaku se niko nije pojavio na rodjendanu , ali se pred njegovom kućom parkirao čudan automobil – Balkanika News

Dječaku se niko nije pojavio na rodjendanu , ali se pred njegovom kućom parkirao čudan automobil

ABBA POPULARNA GRUPA  JE U JEDNOM  OD SVOJIH ALBUMA IMALA PJESMU U KOJOJ JE  PJEVALA O ARKANSANSKIM RENDŽERIMA (SUPER TROUPERI) GDJE SU IM POKAZALI VELIKO POŠTOVANJE PREMA SVEMU ŠTO ONI RADE.

Dječak  Toxey Andrews je imao proslavu za  svoj deseti rođendan, ali niko od njegovih drugova iz razreda se nije pojavio, iako je njegova majka pozvala 21 dijjete. Toxey se mnogo radovao svom rođendanu i proslavi, pa ga je  mnogo povrijedilo kada je vidio da se nije niko pojavio.

Njegova majka je odmah napisala na Facebooku šta se desilo i da je njen sin užasno tužan i povrijeđen. Pored mnogih drugih to su vidjeli i granični policajci, koji su odlučili da iznenade dječaka. Majka Toxeya je napisala tu noć na Facebooku roditeljima da  nije u redu da ne dovedu  djecu ako su već pozvani .

Policajci su joj rekli da će doći, ali ona nije htjela ništa govoriti svom sinu.Htjeli su da mu zajednički pripreme veliko iznenađenje.

Neko je pozvonio na vrata, a Toxey ih je otvorio. Kada je otvorio, vidio je mnogo balona, poklona i tortu. Na kraju je rođendan koji je počeo kao tužan i razočaravajući završio kao njegov najljepši rođendan u životu, a ovi policajci su pokazali da imaju veliko srce.

 

loading...

Slični postovi:

Comments

comments