MAMA I TATA SU USVOJILI BEBU , A REAKCIJA NJIHOVE KĆERKE OSTAVLJA BEZ TEKSTA – Balkanika News

MAMA I TATA SU USVOJILI BEBU , A REAKCIJA NJIHOVE KĆERKE OSTAVLJA BEZ TEKSTA

Kada je bračni par Shane Pruitt i njegova žena Kasi saznao da se rodila djevojčica koju žele usvojiti, odmah su otišli u bolnicu. Nakon nekoliko sati koje su proveli tamo, ustanovljeno  je da je njihova nova ćerka Glory zdrava pa se presretni par vratio kući da upozna bebu sa ostalim članovima njihove porodice.

Naime nakon par mjeseci dogovora sa bebinom  mamom, konačno su se složili oko zahtjeva za usvajanje pa su samo čekali rođenje bebe , tj. njen poziv. Kada je došlo vrijeme da odu po ćerku, bili su oduševljeni. Sa dvoje usvojene dece i dvoje njihove vlastite, bilo je vrijeme da prošire svoju porodicu  sa još jednom slatkom djevojčicom.

U trenutku  kada su njihove najstarije kćerke ugledale svoju novu sestru, obje su bile presretne. Nakon početnog uzbuđenja, uslijedile su i  suze. Raygen, njihova najstarija kćerka je bila oduševljena  sa ljepotom svoje male sestrice i više od svega je željela da je konačno uzme u naručje .

Njene suze su  uspjele rasplakati prvo majku , a potom i ostatak  njihove porodice. Pogledajte ovaj prelijepi i nevjerovatni trenutak upoznavanja , koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

loading...

Slični postovi:

Comments

comments