On je imao zanimljivu vezu sa koleginicom – pucalo je sve od skandala, sada je u vezi sa ovom ljepoticom iz ZVEZDE GRANDA, sa njom je formirao porodicu. – Balkanika News

On je imao zanimljivu vezu sa koleginicom – pucalo je sve od skandala, sada je u vezi sa ovom ljepoticom iz ZVEZDE GRANDA, sa njom je formirao porodicu.

ON JE JEDAN OD POZNATIJIH  MLADIH PJEVAČA U ZVEZDAMA GRANDA.

NJEGA JE GRAND PRODUKCIJA “STAVILA ” IZ SVOJE FABRIKE TALENATA NA MUZIČKU BINU  I OD TADA ON REDA SAMO USPJEHE.

  GOVORI SE O POZNATOM  MLADOM PJEVAČU NEMANJI STEFANOVIĆU.

Njega su svi ZAPAMTILI  po tome što je on imao stvarno  burne veze sa mnogo skandala, bio je u vezi sa poznatom  Milenom Ćerani.

Poslije toga  što su se njih dvoje posvađali i prekinuli, nije puno  vremena prošlo, Nemanja se utopio odmah pokraj  jedne prelijepe manekenke, a govori  se o Jeleni Stefanović, on je sa njom dobio i  malenu kćerkicu .

Pogledajte detaljno  kako sada izgleda njegova porodica, Jelena je stvarno  prava ljepotica, a i njegova kćerka je predivna.

Vjerujemo da i vi mislite da su prelijep par .Nemanja je inače poznat po tome da je svojim izgledom , stavom , glasom i šarmom osvojio mnoga ženska srca , a i njegova supruga je stvarno prelijepa i puna karizme  .

loading...

Slični postovi:

Comments

comments