Mladoženja iz Prokuplja kupio mladu za 1500 eura , a kad se ujutro probudio ostao zaprepašten – Balkanika News

Mladoženja iz Prokuplja kupio mladu za 1500 eura , a kad se ujutro probudio ostao zaprepašten

Mladoženja koji dolazi iz Prokuplja je platio 1500 Eura za  mladu Albanku. Ona je kod njega došla kući kako bi zaključili brak, ali je pobjegla već prve bračne noći. Nesretni mladić se odmah obratio sudu, jer je mislio da je prevaren, a nažalost ovo nije jedini slučaj.

Pretpostavlja se da stoji  čitava  grupa ljudi iza ovoga, koja radi tako da posreduje  u sklapanju brakova sa Albankama. Odmah su identifikovane  i osobe za koje se smatra da stoje iza ovoga. Na čelu ove grupe je jedna žena. Mladoženja je putem telefona došao do njih, pa su  tako pregovarali.

Nekoliko dana nakon toga, mlada se pojavila u pratnji te ženske osobe koja vodi  grupu, kod njega  u Prokuplju.

 

Bio je i  tu sa njima i jedan muškarac, koji je tom mladoženji predstavljen kao njen ujak. Ipak, nakon samo par sati u mladoženjinoj kući, mlada je pobjegla.

Tokom noći je jednostavno nestala, nisu ni prvu bračnu noć  imali, ne zna sse šta se taćno dogodilo, tražio ju je uzaludno nekoliko dana, a potom konačno shvatio da su ga prevarili i sve  je prijavio policiji. 1500 Eura je dao za mladu, a osim toga, platio je put i sve ostalo za družinu. Izgubio je oko 4000 Eura.

 

loading...

Slični postovi:

Comments

comments