Vama nije potrebna zlatna ribica – pred spavanje je dovoljno da učinite samo jednu stvar, vama će se sve želje preko noći ispuniti – Balkanika News

Vama nije potrebna zlatna ribica – pred spavanje je dovoljno da učinite samo jednu stvar, vama će se sve želje preko noći ispuniti

MOŽDA VI HOĆETE ISKRENO DA PRONAĐETE RJEŠENJE ZA PROBLEM KOJI VAS BRINE I TRAŽITE ODGOVOR NA PITANJE KOJE VAS BRINE , ALI METODA SA ČAŠOM VODE ĆE VAM VJEROVATNO  POMOĆI.

HOZE SILVA JE AUTOR KOJI JE POSTAO POPULARAN  PO TOME ŠTO JE IMAO PRIPREMLJENE PSIHOLOŠKE TRENINGE.

Ovom tehnikom, vi ćete moći  i treće oko da aktivirate, vama će poslužiti to u raznim  situacijama, sami ćete se ubijediti  u to.

Metoda koja je napravljenaa tako da može čovjek samostalno i lako da pronađe izlaz iz svih svojih zahtjevnih  situacija, a metoda je i za lako  ispunjenje želja, budite svjesni .

Kako upotrijebiti  ovu metodu?

Lagano , prije nego ćete pođete  da spavate, naspite sebi čašu vode, zatim ćete naglas a možete i u sebi da osmislite  svoju želju ili zahtjev ako  je imate.

Budite detaljni  obavezno, bilo bi odlično  kada bi neke neodređene rečenice izbjegavali, trebate da budete konkretni. Riječ NE ne upotrebljavajte uopšte .

loading...

Slični postovi:

Comments

comments