Stvarno je tužno vidjeti na šta je spala NEKADA VELIKA ZVIJEZDA Jugoslavije – za male pare je ušla u Zadrugu – Balkanika News

Stvarno je tužno vidjeti na šta je spala NEKADA VELIKA ZVIJEZDA Jugoslavije – za male pare je ušla u Zadrugu

Pridružili  se takmičarima Zadruge, od sad  će u narednom periodu da se takmiči za sedmični  honorar koji će da bude  500 eura sedmično, ,mnoge  je manje u odnosu na neke ostale učesnike.

Ona je bila davno bila  velika zvijezda Jugoslavije, govorimo  o poznatoj  Bejbi Dol, koja više ne može da živi od muzike kao što je ponekad mogla.

Ona je od 2009.godine u par  takvih rijaliti programa učestvovala, u skroz  drugačijem svjetlu su je pokazivali , uglavnom  je bila negativna.

Njoj to nije bitno , njoj je bitno  samo da bude unutra da  bi mogla nešto da zaradi.

Mi smo čuli  od ljudi koji su njoj bliski da je ona tražila  od produkcije da je ubace u rijaliti, zato što je htjela  to kako bi zaradila nešto.

Prije par  mjeseci su izbačeni na ulicu ona i njen suprug, jer nisu plaćali kiriju, ima i ogromnih  dugova ova pjevačica, koji su se počeli slagati , pa je ona donijela odluku  da radi za honorar od 500 Eura, ali je uslov da se ne takmiči za najveću  nagradu od 50.000 Eura.

loading...

Slični postovi:

Comments

comments