Sve je rasplakao ovaj vozač busa koji je vozio prema Varaždinu – naglo je okrenuo autobus na cesti i krenuo da se vraća na nazad stanicu – Balkanika News

Sve je rasplakao ovaj vozač busa koji je vozio prema Varaždinu – naglo je okrenuo autobus na cesti i krenuo da se vraća na nazad stanicu

I DOK SU SVI MISLILI  DA ĆE OVAJ VOZAČ BUSA DA IDE NAPRIJE KAO ŠTO TO PREDSTAVLJA PROFESIONALNOST, ON JE PREKRŠIO TAJ KODEKS.

DONIO  JE ODLUKU  DA POKAŽE SVOJU ČOVJEČNOST, OKRENUO SE ZATIM NA CESTI, PA SE POČEO  VRAĆATI U SMJERU ZABAORAVLJENIH NALAZA JER JE PRIMIJETIO  DA STARAC TRČI NAZAD  I TO SKROZ  JADAN.

Dogašaj  koji se dogodio  prije par  dana u blizini Varaždina je sve raznježio, ne bi se ni saznalo za ovo da nije jedan svjedok donio oldluku da kaže lijepu stvar koja se dogodila , a govori nam portal Regionali.com Pod naslovom Dobra duša AP Varaždin, on je donio odluku  da opiše postupak  ovog vozača koji radi za autobusku  firmu AP, koji radi  na relaciji Lepoglava – Varaždin.

On je donio odluku  da pomogne jednom starijem bračnom paru da  bi mogli da dođu na vrijeme do  svog doktora, i to sa nalazima koje je gospođa zaboravila kada je pošla .

loading...

Slični postovi:

Comments

comments