Prizor je jako jeziv , u strahu su mještani posmatrali – na dva dijela se ZEMLJA krenula odvajati, a zatim se još nešto gore dogodilo – Balkanika News

Prizor je jako jeziv , u strahu su mještani posmatrali – na dva dijela se ZEMLJA krenula odvajati, a zatim se još nešto gore dogodilo

NA ISTOČNOM ROGU IMA  JEDAN GEOLOŠKI PROCJEP, JEDNOG DANA ĆE GA POPUNITI  OKEAN, A ON SE ŠIRI PUNO BRŽE NEGO ŠTO SU MOGLI DA MISLE NAUČNICI .

Kenijski saobraćajni put Mai Mahiu se srušio , nastala  je  pukotina ispod njega, a to je i kazala je uprava za autoputeve KENIJA.

Prodrla je voda u procjep, pokvarila  je situaciju tako što je došlo do nastajanja  dodatne pukotine u zemljištu.

Razdvaja Afriku na dvije ploče ovaj ogromni  rascjep, somalijska ploča se brzinom od 2,5 centimetra godišnje odvaja od dijela  kontinenta.

Kada se ovo nastavlja , od nubijske ploče će da se odvaja somalijska ploča, pa će to infrastrukturu trenutnu  da ugrozi, kao i cijelu  bezbjednost stanovništva.

Na istraživanju  će naučnici nastaviti da rade, oni bi na taj način  mogli da savjetuju vladu u vezi sa ovim, to jest  koje je najsigurnije  mjesto da se sagrade putevi ili kuće.

Ovo bi moglo da se za par  hiljada godina raširi  na čitav kontinent afrike koji bi mogao da bude u vodi.

https://twitter.com/TheCitizenTZ/status/976418254955728896/photo/1

loading...

Slični postovi:

Comments

comments