Možete li vi prepoznati ovu nekada popularnu pjevačicu koja stoji pored Dragane Mirković? Danas je skroz neprepoznatljiva – Balkanika News

Možete li vi prepoznati ovu nekada popularnu pjevačicu koja stoji pored Dragane Mirković? Danas je skroz neprepoznatljiva

Prije nekog vremena je na atraktivnom profilu društvene mreže Instagram, pod nickom Estradne fotke izašla  nesvakidašnja i nadasve zaanimljiva fotografija na kojoj se nalazi Dragana Mirković i Slađana Delibašić, u društvu tadašnjeg Slađaninog muža Đoleta Đoganija.

Smatra  se da je fotografija nastala prije više od 30. godina, ali ono što je zanimljivo  je nevjerovatna promjena i transformacija Slađene Delibašić u posljednjih 30. godina.

Znamo  da je Slađana bila prva pjevačica u grupi ”Đogani” , da je u brak sa Đoletom ušla 1986. godine, a razvela se  dakle 2001.godine.

Što se tiče Dragane Mirković i kod nje je fizička promjena primijetna , ali je osmijeh ostao i dalje  isti.

Skoro o se Slađana Delibašić odlučila na jedan vrlo  hrabar poslovni potez, pa je svoju luksuznu kuću, na Lekinom brdu, preureedila  u dječiji vrtić.

Jednostavno je mislila , govori Slađana, da je uradila  dobar potez jer je kuća ionako bila ogroma  za nju, unuku i kćerkom sa kojima živi.

 

loading...

Slični postovi:

Comments

comments