VIDEO- Na svome prvom nastupu popularna pjevačica izgledala je neprepoznatljivo: Ovako je Jelena Karleuša izgledala bez silikonaVIDEO- Na svome prvom nastupu poznata pjevačica izgledala je neprepoznatljivo: Ovako je Jelena Karleuša izgledala bez silikona – Balkanika News

VIDEO- Na svome prvom nastupu popularna pjevačica izgledala je neprepoznatljivo: Ovako je Jelena Karleuša izgledala bez silikonaVIDEO- Na svome prvom nastupu poznata pjevačica izgledala je neprepoznatljivo: Ovako je Jelena Karleuša izgledala bez silikona

Popularna pjevačica Jelena Karleuša vlada  balkanskom muzičkom scenom već gotovo dvije decenije, a već na samom početku svoje karijere je prikazivala  svu svoju ozbiljnost u poslu koji obavlja.

Ovo su fotografije i snimka sa njenoga prvoga nastupa na manifestaciji ”Poselo 202” gdje je  pjevala  svoj prvi hit pod naslovom”Ogledalce”.

Onda  je, izgleda, više koketirala sa narodnjacima, nego što to radi danas.

Vidi se  da Jelena tada nije imala silikone i da ju je činila lijepom  duga plava kosa i poprilična mršavost.

Što se pjevanja radi , pa i tada je imala karakterističan glas, a i u odjevanju se i onda razlikovala od drugih  na estradi.

Skoro je, u emisiji”Zvezde Granda” svim nevjernim Tomama a i članovima žirija dokazala da u stvari, dakle  zna pjevati.

Na izazov žirija, otpjevala je live  svoj hit” Upravo ostavljena” i prikazala  da je sa pravom zovu i da   zaslužuje da ima  naziv ”Diva”.

Na videu možete i vidjeti prvi nastup na ”Poselu 202”:

loading...

Slični postovi:

Comments

comments