Čim ju je ugleda odmah je znala da je to njena kćerka: Majka uspjela da pronađe dijete koje su joj ukrali – Balkanika News

Čim ju je ugleda odmah je znala da je to njena kćerka: Majka uspjela da pronađe dijete koje su joj ukrali

Ovaj slučaj Milijane Čumić koja je , na svu sreću, uspjela da nađe svoju kćerku i to u kući žene sa kojom je dijelila sobu u porodilištu je jedna od najinteresantnijih  priča koje se tiču afere sa ukradenim i nestalim bebama

Milijana je samo jedna od niza žrtava prevare.

Dakle  Milijana je iz Beograda, i uspjela je poslije  25. godina, uz pomoć čitaave  bolničke papirologije, da pronađe svoju kćerku Anu, za koju su joj kazali da je umrla pri porodu.

Milijana se sjeća tih dana i kako sama govori , babica koja ju je porodila te 1978 godine joj je kazala  da se njeno dijete rodilo bez znakova života.

Teško prihvačajući tu vijest, dok je tužna i deprimirana i dalje je  ležala u svojoj bolničkoj postelji, druga sestra joj je poslije  par sati donijela bebu na dojenje.

Na Milijanino pitanje kako je to moguće jer je dobila informaciju da je njeno dijete mrtvo, druga sestra, zbunjena, nije imala dobar  odgovor. Milijana je poslije  saznala da je taj dan rođeno tri bebe, dvije zdrave, i jedna mrtvorođena beba.

Sumnjajući u sve ono što su joj kazali  u porodilištu Milijana je nastavila sa svojom istragom da bi poslije  25. godina pronašla svoju Anu u selu Orašac kod Obrenovca, gdje je živjela žena koja je dijelila sobu sa Milijanom za vrijeme poroda.

Pronašla je svoju Anu, a onda je razgovarala  sa njom i suočila je sa istinom.

loading...

Slični postovi:

Comments

comments