FOTO- Nekada famozna Rubi, danas je ponosna baka: A bez šminke izgleda ovako – Balkanika News

FOTO- Nekada famozna Rubi, danas je ponosna baka: A bez šminke izgleda ovako

Osim onih koji su pravi  ovisnici o rijaliti programima, i koji cijeli  svoj život poistovjećuju sa učesnicima mnogih  rijalitija, pa zbog toga gube pojam sa stvarnošću a samim time i prijatelje i porodicu, imaju  i oni zaluđenici koji ne mogu bez sapunica, i likova iz tih serijala ili  mnogih TV novela.

Mislimo da nema  niti njedan TV kanal u regiji, pa makar on bio i najniži lokalni nivo, koji nema na svome programu makar  jednu famoznu sapunicu.

U samom početku emitovanja sapunica, najpoznatije  su bile one južnoameričke sapunice, posebno  meksičke i brazilske, da bi s vremenom naš svijet se lagano navikavao na indijske, a zatim  polako su u naše domove ulazile turske sapunice, i sada  su one vodeće po gledanosti u ovim našim balkanskim krajevima.

A da li se neko od vas sjeća Barbare Mori, fatalne  glumice koja je  u TV noveli ”Rubi” idealnoo dočarala lik zloće, Rubi Perez?

Danas ona ima 40 godina, a skoro  je postala i baka malene Mile koju je dobila od svoga sina Serhia koji je dakle  sa samo 18. godina postao otac.

 

 

loading...

Slični postovi:

Comments

comments