FOTO GALERIJA-Ove urnebesne kupnje preko interneta će vas nasmijati do suza: Sigurni smo da će sljedeći put ovi ljudi, prije kupovine, detaljnije čitati opise – Balkanika News

FOTO GALERIJA-Ove urnebesne kupnje preko interneta će vas nasmijati do suza: Sigurni smo da će sljedeći put ovi ljudi, prije kupovine, detaljnije čitati opise

Smatramo  da ima mnogo  vas sa iskustvom prodaje i kupovine preko interneta.

Nadamo se  da su iskustva najviše pozitivna, ali sigurni smo da vas ima i sa nekim negativnim iskustvima, kao na primjer da ste naručili jednu stvar a dobili skroz  drugu.

Ili da ste naručili mobitel, a umjesto njega  dobili ciglu.

Pa onda naručite plavu majcu,  a dobijete bijelu, naručite i platite karte za neki koncert ili utakmicu, a karte davno  rasprodate.

Statistika govori , a njoj se mora  vjerovati, da je 84% korisnika interneta prošle godine obavilo najmanje jednu kupnju putem interneta.

Pa zato  nije ni čudno  da pored tolike brojke korisnika on-line kupovine i prodaje, tu i tamo se nađe neko ko nadrlja ili kome  uvale robu.

Kupovina on- line je vrlo  jednostavna, jednostavno  se koristi, a mnogo  često je isplativa jer se često može naletiti na veom  kvalitetnu robu po jako povoljnim cijenama.

Ali zna se i dogoditi  da kada dobijete robu koju ste platili ispadne skuplja pita nego tepsija.

Ovo je foto- galerija nekih od vrlo  okrutnih i veoma  smiješnih on- line kupovina i razočarenja:

 

loading...

Slični postovi:

Comments

comments