VIDEO- Odlučila je da sama sebe, za svoj 60. rođendan počasti totalnim makeoverom: Kada je vidjela krajnji rezultat uspjela je samo da vrisne iz cijelog glasa – Balkanika News

VIDEO- Odlučila je da sama sebe, za svoj 60. rođendan počasti totalnim makeoverom: Kada je vidjela krajnji rezultat uspjela je samo da vrisne iz cijelog glasa

Ako ste željeli da kod sebe uvedete neke promjene, pa makar one bile samo u izgledu, nemojte se ustručavati i ne dodopustite  da vas bilo šta pokoleba u toj vašoj želji.

Ako mislite da će vam promjena fizičkog izgleda pomoći da se osjećate ljepše , onda to svakako morate  da učinite.

Kompletni makeover morate  da odradite na način na koji vi hoćete , a ovo je priča o ženi po imenu Sindi koja je za svoj 60. rođendan željela  da sama sebi pokloni makeover.

Obratila se najboljem  stilisti Kristoferu Hopkinsu, koji je dakle  poznat po tome da sve svoje tretmane zabilježi  kamerom.

Sindi je na tretman došla sa vrlo  dugom kosom, a tretman je Kristofer započeo  sa obrvama, a onda  je prešao na frizuru.

Budući da  Sindi sama nije imala ideju šta bi učinila sa svojom kosom, Kristofer je želio  da uzme stvar u svoje ruke.

Reakcija Sindi na završni rezultat Kristoferovog rada je u prvom  trenutku bio totalni muk  a onda se desio  vrisak iz svog glasa..

 

loading...

Slični postovi:

Comments

comments