Od predsjednice do vatrene navijačice: Čelnik FIFA-e podijelio video na kojem se primijeti kako Kolinda slavi – Balkanika News

Od predsjednice do vatrene navijačice: Čelnik FIFA-e podijelio video na kojem se primijeti kako Kolinda slavi

Hrvatska nogometna reprezantacija je sinoć zasluženo prošla u finale poslije  velike borbe protiv reprezentacije Engleske.

Hrvati su tokom čitave  utakmice dominirali, ali nikako nisu uspjevali da pronađu put do golmana engleske.

Zatim  je u drugom dijelu utakmice reprezentacija vatrenih bljesnula i sa 2:1 prošla u finale Svjetskog prvenstva.

Mnogi misle da  će ova generacija Hrvatske reprezentacije nadmašiti onu iz 1998. godine,kada je Hrvatska osvojila treće mjesto, na Mundijalu koji je održan u Francuskoj, a baš  će protiv ove zemlje Hrvati igrati u finalu i boriti se za titulu Svjetskog prvaka.

U predzadnjoj utakmici koju su Hrvati odigrali protiv Rusije, bilo je puno  interesantnih  trenutaka, na trebinima je prisustvovala i predsjednica Hrvatske i ponašala se kao pravi navijač.

Momente  Kolindinog radovanja na Twitteru je podijelio čelnik FIFA-e koji je sjedio blizu nje. Potrudio se da uhvati trenutke radovanja i pobjedničkog plesa, a Kolinda se nije stidjela da pokaže svoja osjećanja  u javnosti i tako izazvala simpatije mnogih ljudi širom Hrvatske i svijeta.

Pogledajte u videu ispod kako je to  dakle izgledalo:

https://twitter.com/sunilgulati?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1015721909781065728&ref_url=https%3A%2F%2Fviralnodanas.info%2Fod-predsjednice-do-vatrene-navijacice-celnik-fifa-e-podijelio-vide

loading...

Slični postovi:

Comments

comments