admin 20 Aprila, 2019

Goran Abdulov, 35, koji se predstavio kao jugoslavenski tigrovi, priznao je jučer na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. lipnja 2018. godine ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24) u iznajmljenom stanu u Zemunu.

Abdulov je međutim tvrdio da je sve bilo sasvim slučajno! U početku su se navodno hrvali jer mu je Marko dugovao 700 eura, pa ga je počeo tući! Kako je Goran ispričao, uplašeno je iz hladnjaka dohvatio nož i stavio ga ispred sebe, a sam Radović ga je udario!

Abdulov, koji je u procesu mijenjanja seksa, jučer je opisao svoju povezanost s Radovićem, koji je trajao dvije godine i osam mjeseci, tijekom njegove dvosatne obrane. Radović je rođen u Nevesinju u BiH, a studirao je u Zemunu.

Nakon nekoliko dana dopisivanja, kako je rekao, imali su prvu vezu 19. listopada 2015., a zatim su započeli “besplatnu vezu”, što je značilo da su imali druge partnere.

– U početku mi je rekao da ima djevojku Angelu, ali da to nije ništa ozbiljno. Došao je kod mene svaki drugi treći dan zbog veze. I on je volio kuhati. Međutim, od 15. prosinca 2015. tražio sam ozbiljnu vezu, s kojom sam pristao jer sam ga volio. U travnju 2016. saznao je da sam ja muškarac, a to mu nije smetalo ”, rekao je Abdulov.

Na pitanje zamjenika tužitelja, Radović nije znao ni za pola godine, odgovorio je Abdulov.

– U početku sam bio onaj koji je postavio pravila koja ćemo imati! Kasnije je preuzeo inicijativu, ali je počeo biti nasilan. Odjednom je potonuo i postao agresivan. On je inzistirao na sadomazohističkim odnosima, vezao me i silovao dok nisam krvario – kaže Abdulov.

Spavao je za parove s djevojkama, muškarcima i parovima. Ipak, posudio sam mu novac svaki tjedan, koji sam zaradio od prostitucije. Marko je zaprijetio da će ubiti moju majku i brata, pa sam se morala baviti prostitucijom. Već nekoliko mjeseci pružam ‘usluge’ šestorici muškaraca koji su mi platili 60 do 100 eura, kaže on.

Međutim, sredinom 2017. Radović je iznenada počeo izbjegavati Abdulova.

– Posebno je izbjegavao svaku priču o povratu duga od 700 eura, koji sam prikupio za operaciju promjene spola. Dva dana prije ubojstva, susreli smo se u Vatrogasnom domu u Zemunu kako bismo razjasnili dug, ali Marko me udario šamarom. Rekao mi je da prekinem, rekao je Goran.

Dodao je da je u sljedeća dva dana, zbog stresa, popio cijelu kutiju bensedina, šačicu lorazepama i dijabetesa, u kombinaciji s pivom! Kad je otišao u krevet s Frankom, kako bi razgovarao o paru, našao ga je u nekoj vrsti seksi donjeg rublja.

– Pustio me je u stan, odmah sam osjetio miris menstrualne krvi. Vidjela sam tu krv na Markovu krevetu, znala sam da je s nekom ženom … Bio sam sumoran u očima, a on me počeo vrijeđati i tukao. Mahinally sam uhvatio nož iz hladnjaka … Naletio je na mene i nekako sam došao do noža. Izašla sam pobjeći iz stana i tek tada vidjela da ima krv sam, ali je bio na nogama. Otišao sam kući i pokušao se ubiti. Stavio sam ruku na ruku, noge i vrat i stavio vreću na glavu. U posljednjem trenutku majka me spasila. Tek sljedećeg dana čuo sam da je Marko mrtav, i uhićen sam ”, rekao je.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...