admin 20 Aprila, 2019

Sumnjiva smrt 14-godišnjeg Ahmeda Hidića, studenta devetog razreda OŠ Dositej Obradović, duboko je uzdrmala stanovnike Doboja.

Dječje tijelo pronađeno je preko noći u Lipcu u podnožju kamenoloma.

Postoje svjedoci

Obitelj je prijavila nestanak dječaka, a kako smo neslužbeno saznali, njegova su tijela odveli njegovi kolege u njegovo tijelo.

Obitelj Hidić šokirala je sumnju da je dječak počinio samoubojstvo i jučer je zanijekao oštro tvrdeći da dijete nema nikakvih problema ili razloga da podigne ruku na sebe.

– Upravo je počeo život. Nije mario ni s kim, niti je imao ikakvog razloga da učini nešto takvo. Sumnjamo da je gore, to jest da je ubijen – rekao nam je Ismail Hidić (19), dječak rođak.

Ahmed Hidić: Izgubljena mladež – Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Ahmed Hidić: Izgubljena mladež
Dodao je kako obitelj čeka službene rezultate obdukcije, što će otkriti točne uzroke smrti. Prema neslužbenim informacijama, postoje tvrdnje da je dječak ubio dvojicu nepoznatih muškaraca.

Kamera za nadzor

– Vjerujemo da nije bilo razloga za samoubojstvo. Bojimo se da je ubijen. Navodno je mučen i ubijen. Ali čekat ćemo obdukciju – kaže Hidić.

Selma Čabrić, pomoćnica ravnatelja škole koju je pohađao student, rekla nam je jučer da je prosječni student i da je on odgovarajući guverner.

– Naša škola je prošle godine došla iz OŠ “Vuk Stefanović Karadžić”. Nije bilo problematičnog ponašanja. Jučer na početku četvrtog puta požalio se na glavobolju i pušten je kući. Nadzorne kamere naše škole zabilježile su posljednji put da učenici napuštaju školu točno u 16.20 sati – objasnio je Čabrić.

Ismail Hidić: Sumnjamo da je ubijen – Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Ismail Hidić: Sumnjamo da je ubijen
Policija istražuje slučaj

Prema Dragane Kerkezu, glasnogovorniku Policijske uprave Doboj, okolnosti tragedije se još uvijek određuju.

– Ne može se sa sigurnošću reći da je bio bolestan i da je pao ili skočio. Smrt se dogodila nakon pada, a mi još uvijek određujemo što je dovelo do njega. Za sutra (danas, op. A.) Naređena je obdukcija, a mi ćemo vidjeti što je uzrok tragedije. U dosadašnjoj istrazi nije došlo do ubojstva – kaže Kerkez.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...