admin 20 Aprila, 2019

Pjevačica Nina Badrić (46) hvali svoje fotografije svaki dan na odmoru na Karibima. Krajem ožujka, na svečanoj dodjeli nagrada Porin, navijači su napali hitnu potrebu da se odreknu stilista jer se ona oblači u kombinacijama koje ne laskaju njezinu figuru.

Iako su tada istaknuli da je imala trbuh, na posljednjoj objavljenoj fotografiji Nina pozira u kupaćem kostimu i pokazuje zavidnu crtu.

“Hvala ti, Bože … srce mi se smije”, napisala je Nina.

Uskoro se u komentarima pojavila i njezina majka Mila.

“Dobro jutro, ljubavi moja”, rekla je.

Nina se opušta s bivšim srpskim modelom i suprugom ruskog oligarha Sandra Melničenka (42), kojeg je upoznala 2009. godine, a zatim se sprijateljila.

– Sandra mi je dala malo sažaljenja jer me je svaki dan pokušavala učiniti posebnim – rekla je 46-godišnja Nina Badrić, prije deset godina kada se prvi put vratila na godišnji odmor na otoku Sveti Bartolomej s milijardama. Sandra se zbog zabave i praznika često naziva Nina, pa su već putovali Ibizom, proslavili Novu godinu u St. Moritzu, a pjevačica je otišla iz Porine ravno u Monaco na Sandrinu dječju proslavu.

Andrej Meljničenko (45) ima bogatstvo procijenjeno na oko 15 milijardi KM, a za rođenje sina njegova supruga je donirala jahtu “Jedrilica A”, vrijednu oko 800 milijuna KM. U rujnu te godine Sandra je odvela Ninu na krstarenje španjolskom obalom, pa su “skočili” na Ibizu, gdje su uživali provoditi vrijeme u noćnim klubovima.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...