admin 21 Aprila, 2019

Imao sam tri ili četiri nastupa pre toga, bili su povezani, a te večeri sam bila kod kuće. Bukvalno sam provela oko 11 sati da se odmorim, spavam, prijatelji su me pozvali da dođem, ustao sam iz kreveta i obukla se i otišla na proslavu. Znala sam da sam umorna, nisam pila, pila sam 2,3,4 rakije. Umoran od mene. Ne sjećam se ničega – priznao je Darka u emisiji “Prvo mjesto” na TV Prva, a zatim je ispričao kako izgledaju kao prvi dani bolnice, o čemu do sada nije razgovarao.

– Bio sam u izazvanoj komi 12 dana. Prvi put sam se probudio 11. dan i vidio sve kao kroz maglu i nastavio spavati. Dvanaestog dana sam pomislio da je sve to ružan san, a od nervoze sam uzeo svu opremu od sebe, pa su me morali vezati za krevet. Nakon dva ili tri dana sam došao sam. Prva misao je bila: “Ja sam živa, hvala Bogu”. Ne mogu objasniti ili opisati taj osjećaj – rekao je Darko.

– Najveći motiv za moj oporavak je da čekam svog sina. Marina mi je nakon 20 dana rekla da je trudna. Sada, jednog dana, hodam bez štapova, dok drugog dana ne mogu stajati bez štapića da ustane iz kreveta. Kada ujutro ustanem, sve u mom telu puca i boli me. Kada ustanem, ovo je procedura. Polako se isteže, noge, tetive, sve u nizu. Koleno me najviše boli kada sedim za dugačko, precizno koleno, butine i kičmu. Radio sam. Jedva čekam da se vratim na scenu. To je moj život. Rekao sam samo polako u budućnosti. Prvo, ja ću poštovati sebe i sve ostalo. Doktori su mi rekli da potpuni oporavak nije moguć. Stopalo se nikada neće vratiti u staro – pjevač je završio

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...