admin 31 Maja, 2019

Za luksuzan automobil je Stefan Đurić Rasta iskeširao 130.000 eura, a bez obezbjeđenja ne zna iz njega izaći, niti ga zna uparkirati.

rasta

U srbiji još Saša Popović posjeduje isti BMW. Automobil ima vrata koja se poput leptirovih krila podižu nagore, osim toga što je veoma brz i jak, za one neiskusne je to prava muka.

2806-sasa-popovic01-telegraf-vladimir-lukic-f-k3e

I Stefan sada spada u tu grupu. Sve oči su bile uprte u njega kada se sa svojom svitom pojavio prije dvije večeri na jednom događaju u prijestonici.

Da pronađe odgovarajući parking za svoju novu mašinu mu je trebalo i do deset minuta nakon čega se razljutio i ostavio ga na ulazu u garažu. Osim za Rastu taj prizor je i za posmatrače bio mučan, iako je sasvim dovoljno mjesta bilo Rasta se preznojio dok ga je uspio parkirati. A nakon toga još veći problem je nastao.

rasta

(Foto: Nemanja Nikolić)

Njegovi čuvari su morali da pomažu nakon što su se vrata podigla, jer je Rasta pokušao ustati samostalno ali mu baš i nije išlo od ruke. Umalo je udario o ivicu brata glavom nakon što mu je jedan tjelohranitelj prišao i pomalo nesmotreno ga izvukao iz auta.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...