admin 13 Juna, 2019

Jedna krajnje tužna priča u kojoj su glavni akteri maloljetna djeca stigla je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Brčkog. Riječ je o tome da je jedna majka ostavila svoga muža i troje maloljetne djece.

U jako nezavidnom položaju se nalazi sada ta porodica, a problem je u tome što dvojica od starijih sinova moraju se sada brinuti o svome dvogodišnjem bratu. Kako bi svojoj djeci pružio kakvu-takvu pomoć njihov otac se lomi svaki dan i radi na građevini a sve kako bi uspio prehraniti svoju djecu.

O njima je priču uradio jedan lokalni medij a tu su dječaci zaplakali a jedan od tih maloljetnih dječaka se zapitao zašto ih je majka napustila a oni su je jako voljeli. Preko društvene mreže Fejsbuk njihova majka je upoznala jednog čovjeka i odlučila s njim živjeti i otišla u Kakanj.

Nakon što je ova majka svoju djecu ostavila zbog drugog muškarca mnogi su ostali zgroženi na taj postupak. Kakva to osoba može ostaviti svoju djecu mnogi se pitaju. Njihov otac radi težak fizički posao kako bi ih prehranio a nikada njihovoj majci nije uradio ništa loše. Kako bi ova porodica preživjela i kako bi im život bio lakši humani ljudi su odlučili im pomoći.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...