admin 3 Jula, 2019

U selu Poljanice kod Bečeja se jučer dogodio strašan zločin. Riječ je o tome da je 31-godišnja Kristina Kulčar u dvorištu njihove kuće ubila svoju svekrvu Iboju Vargu. Svađa o ručku između svekrve i snahe je prethodila tom zločinu koji se desio nešto prije devet sati. Kako saznajemo Iboji je Kristina u leđa zabila nož, nakon toga je svekrva pokušala pobjeći i potražiti od nekoga pomoć, ali ju je ipak snaha uspjela stići i tada ju je udarila vilama.

Ibojina prijateljica je o svemu tome obavijestila Zlatana, Kristininog muža, zbog čega je on odmah kući krenuo sa posla. Sa pitanjem šta je to uradila zatekao je suprugu na igralištu sa sinovima. “Ubila sam tvoju mamu” bio je njen komentar na šta se i nasmijala. Rekao joj je Zlatan da ne bježi i uzeo djecu a nakon toga joj je lisice na ruke stavila policija. Prvo je prema riječima komšinice Kristina mamu gurnula na pod nakon čega je uzela gaziti njene ruke i ubadati je vilama. Kako ona kaže po vratu i tijelu ju je ubola 10 puta a jedno oko joj je skoro izbila.

Prije nego je pošao na posao Zlatan kaže kako su dvije žene sasvim normalno sjedile i razgovarale o tome šta će to napraviti za ručak ali izgleda kako je to sve izmaklo kontroli i ovako tragično završilo. Dodao je kako je njegova žena imala psihičkih problema.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...