admin 23 Avgusta, 2019

Kako bi spasio bebu od njenog pijanog oca, koji je namjeravao da ju baci na zemlju, ruski policajac se popeo kroz balkonski prozor, prenosi RT.

Sve se to desilo u gradu Saransk, u Rusiji.

Život petomjesečne djevojčice ovaj policajac je uspio spasiti tako što se u stan u kojem se prava drama odvijala popeo preko susjednog balkona.

Na trećem spratu stambene zgrade, pijani otac je za samo jednu nogu kroz otvoren prozor držao svoju petomjesečnu bebu. Prijetio je da će je baciti na zemlju više puta dok su trajali pregovori sa policijom.

View this post on Instagram

Russian police officer climbs through a window to save a toddler from her drunk father who is about to drop her A law enforcement officer from the city of Saransk saved the life of a five-month-old girl when he climbed into the apartment through the window from a neighboring apartment. The drunk father was dangling his daughter by the legs from a third-floor window threatening to drop her. Luckily, the lead officer was able to dive inside the balcony, thus depriving him of any opportunity to deliver on the threat. It was later revealed that the father had previously assaulted the mother of the child and kicked her out of the apartment covered in blood. However, the police was able to arrive and rescue the baby girl by the time his alcohol-induced rage switched to her.

A post shared by RT (@rt) on

Bukvalno kroz otvoreni prozor, na svu sreću, policajac je uspio uskočiti i ugurati zajedno sa bebom i njenog oca u unutrašnjost stana.

Svoju suprugu je vrijeđao i tukao ovaj pijani muškarac kako je kasnije istragom ustanovljeno.

“Ne smatram sebe herojem, to je obaveza svakog policajca” – rekao je za sebe skromno.

Nesretna supruga je rekla kako je prije ovog incidenta njen suprug bio “idealan otac” i da ne razumije kako se to desilo.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...