admin 28 Avgusta, 2019

Pod lupom javnosti već više od dvije decenije je život poznate Svetlane Cece Ražnatović. Pomno se prati njen svaki korak. Sve se nekako uspije otkriti ali ono što nikako ne može da se otkrije je sa kim se to Ceca zabavlja i ko joj je dečko.

Astrolog Dušan Veličković je sada za VIP magazin otkrio da li je pjevačica u vezi ili ne i da li će se ponovo udati i ko će to njeno srce ukrasti.

-Poslije mnogo godina Ceca će se zaljubiti i dati sebi oduška. Sve što bude radila radit će sa mnogo uspjeha ove godine. Ceca će se napokon moći prepustiti ljubavi jer je progresivni Mjesec ušao u planetu Lava. U septembru ove godine bi mogla ponovo odlijepiti za nekim. Pored toga što je veoma popularna ove godine pored ljubavi i posao bi mogao da cvjeta – kaže Veličković te dodaje kako će se Ceca u Ameriku preseliti.

-Njeno srce može osvojiti samo veoma inteligentan i šarmantan muškarac. Samo iz svijeta biznisa takav čovjek može biti koji će imati veliko samopouzdanje i mogućnost da se sa ženom kao što je Ceca nosi – dodaje Veličković.

-Za neke političare i kolege ona je preveliki zalogaj a sa takvim ljudima naravno ni ona ne bi mogla nikada da bude. Ona treba jakog muškarca a takvog će i pronaći. Pričati o udaji je još jako rano ali se naravno može i to desiti ako onu istinsku ljubav pronađe nakon smrti svog supruga Željka Ražnatovića – tvrdi Dušan.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...