admin 8 Septembra, 2019

Austrijski mediji već pričaju o popularnom Braci, čije je ime zapravo Josip Grbavac, a za njega se smatra kako ima ljekovite sposobnosti, te da može svašta uraditi samo običnim pogledom. Austrijski mediji prenose kako Braco zaradi i do 7000 eura dnevno, tako što samo gleda svojim očima, to je vrlo lagan i unosan posao.

Njegov posao jeste da izađe na binu i da gleda publiku. Tako je recimo posjetio Beč prošle sedmice gdje je cijelu salu jednostavno pokorio, a bila je ispunjena do zadnjeg mjesta.

Kako su rekli neki od posjetitelja, osjetili su “ljubav Isusa Krista” kroz njegove oči, i neku neopisivu toplotu su osjetili koja, kako kažu, iz njegove glave dolazi, a navodno je Braco liječio ljude od reume, astme i drugih bolesti, kako kruže priče u publici.

Kako prenosi austrijski portal, Braco se pojavio na bini i tri minute i 57 sekundi je samo zurio u publiku, zatim je napustio dvoranu. Karta je koštala 10 eura, a mnogi posjetitelji su za to vrijeme osjetili drhtavicu, plakali su a neki se skoro i onesvijestili.

“Pozive gdje očekuje mnogo ljudi Braco prihvati, dijeljenju svog dara je prilagodio i svoj život. Nije tu riječ samo o liječenju već i o poboljšanju nečijeg života”, kaže njegov menadžer.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...