Home / Lifestyle / Bogati tajkun Miloš zaprosio 40 godina mlađu djevojku nasred crvenog tepiha: Kleknuo je, a onda je zabilježen ovaj momenat!

Bogati tajkun Miloš zaprosio 40 godina mlađu djevojku nasred crvenog tepiha: Kleknuo je, a onda je zabilježen ovaj momenat!

Na festivalu u Kanu, na crvenom tepihu, češki tajkun je izvadio prsten i svojoj djevojci koja je mlađa od njega 40 godina postavio sudbinsko pitanje.

Ni uske haljinice, gola leđa i ostali šokovi nisu uspjeli da zasjene Kanski festival kao što je to uradio jedan Čeh koji je priredio gest za pamćenje.

Miloš Kant, inače Češki bogataš je na crvenom tepihu u Kanu odlučio da zaprosi svoju čak 40 godina mlađu djevojku, portugalsku rijaliti zvijezdu Margaridu Aranhu.

Tajkun iako ima 65 godina je nervozno kleknuo pred svoju 25-godišnju djevojku nasred crvenog tepiha, a ona je oduševljeno pristala na njegovu prosidbu, pa je nakon toga ovaj sretni par pozirao velikom broju fotografa koji su jedva dočekali da uhvate taj momenat.

“Ovo je najbolji trenutaku u mom životu, rekla sam da, volim te puno”- napisala je Margarida na svom Instagram profilu uz fotku prosidbe.

About user

Check Also

Došla do ivice stijene, ali nije skočila! Baš zbog toga prošla je mnogo gore! (VIDEO)

Nije za svakoga da skače sa visoke stijene u vodu, no ukoliko riješite da uradite …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *