Home / Zanimljivosti / Dolazim kući sa posla mrtav umoran, ulazim u hodnik, a iz dnevne sobe čujem suprugu kako vrišti i dere se na sav glas: “To majstore, tako, tako, to, to…”

Dolazim kući sa posla mrtav umoran, ulazim u hodnik, a iz dnevne sobe čujem suprugu kako vrišti i dere se na sav glas: “To majstore, tako, tako, to, to…”

“I tako ja taj dan dolazim sa posla mrtav umoran, ulazim u hodnik, a iz dnevne sobe čujem svoju suprugu kako višti i dere se na sav glas: “To majstore, tako, tako, to, tooo…”.

“Iskren da budem, nikad se nisam osjećao gore, sav u šoku onako ulazim u dnevnu sobu, a imam i šta vidjeti, žena na koljenima sva u bojama francuske slavi pogodak Antoana Grizmana. Vjerujete da taj dan nikada neću zaboraviti dok sam živ, na inače ne gledam, i ne volim fudbal uopšte, ali ona je totalno luda za fudbalom, ne propušta ni jedan susret pogotov kad igra Atletiko Madrid, jer je luda za tim fudbalerom Grizmanom”.

“Mogu vam reći da sam pomalo ljubomoran na tog lika, ali opet je bolje da moja žena bude zaljubljena u njega kojeg nikada neće vidjeti, nego da je ne dao Bog u nekog komšiju, zar ne?”.

About user

Check Also

Uzeo je mobitel da uslika svoju trudnu suprugu, ali nije ni slutio šta će se desiti: Mnogi bi bogatstvo dali za ovo, vidite li šta je u pozadini? (FOTO)

Čovjek po imenu Dan Mozer je budući otac koji je napravio fotografiju na obali Floride …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *