Home / Estrada / Kćerka Snežane Đurišić živi u Americi i nikada se ne pojavljuje u javnosti: Izgledom obara sve s nogu, kakva ljepotica (FOTO)

Kćerka Snežane Đurišić živi u Americi i nikada se ne pojavljuje u javnosti: Izgledom obara sve s nogu, kakva ljepotica (FOTO)

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda na našim prostorima Snežana Đurišić je pristuna decenijama na estradi, a ona se veoma rijetko slika sa svojom djecom, kćerkom Majom i sinom Markom.

Snežanina kćerka Maja je prava ljepotica, nasljedila je talenat od majke, no nikada se nije oprobala u muzici, ona živi u Americi gdje je udata i ima djecu.

“Izuzetno su mi muzički talentovani i kćerka i sin, no oni nisu željeli da se bave poslom svojih roditelja. Kćerku sam jedno vrijeme nagovarala da počne pjevati, jer je baš nadarena, ali nisam uspjela. Ona je uvijek imala neke izgovore, u zavisnosti od uzrasta, raspoloženja, ali i bezobrazluka”- rekla je Snežana.

Snežana je ranije govorila kako je veoma ponosna na svoju kćerku, koja od nje pred talenta za pjevanje je naslijedila i drčnost, stav i uopšteno ponašanje.

About user

Check Also

Sjećate se nje? Oduševila nas je prije 5 godina u Pinkovim Zvezdicama: Porasla je, a od ljepote zastaje dah! (FOTO)

U prvoj sezoni muzičkog takmičenja Pinkove Zvezdice je učestovala i Lena Stamenković, koja je svojim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *