Home / Show / Najveća životna tajna Ane Bekute: Kad vidite šta ju je natjeralo da da sina na usvajanje srce će vam pući!

Najveća životna tajna Ane Bekute: Kad vidite šta ju je natjeralo da da sina na usvajanje srce će vam pući!

Slavna pjevačica Ana Bekuta je kao srednjoškola sa nepunih 17 godina rodila sina Igora. Ona njega na usvajanje nije dala zato što je željela, nego zbog toga što je bila primorana uraditi to.

Anu život nije mazio, njen sin Igor danas više cijeni Mrku nego svog pravog oca, rekla je jednom prilikom ona. Kao mlada prolazila je kroz jako teške momente, ali srećom je uspjela da sve to prebrodi. Njen sin je kasnije dobio bezbrižno djetinjstvo, dobio je život normalan, baš onakav kako je ona željela da ima.

Pjevačica je u venbračnoj vezi rodila Igora, bila je u vezi sa dečkom kojeg je voljela, a onda je zatrudnjela, zbog toga su je svi osuđivali. Njeni roditelji su se našli na stubu srama, cijelo selo je pričalo o tome.

Bekutu je to jako boljelo, pa je odlučila da ostavi svog sina u dom za nezbrinutu djecu, zbog toga joj je bilo jako teško, ali je bila mišljenja da u tom momentu je to najbolje.

Danas je njihov odnos odličan, sin Igor je jako često posjećuje, dolazi joj i na nastupe, Milutin ga voli, a i on njega.

About user

Check Also

Sjećate li se popularne Zaze i serije “Srećni ljudi”: Danas ima 49 godina, a kad vidite kako izgleda zaljuljat će vam se tlo pod nogama!

Zazine epizode sa Šćepanom Šćekićem, kojeg je igrao Danilo Lazović su razlog zašto su gledaoci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *