Home / Ispovijesti / Otišla sam na kruzer sa 19 i udala se za čovjeka od 64 godine: Mislila sam da je truli bogataš, ali prevarila sam se!

Otišla sam na kruzer sa 19 i udala se za čovjeka od 64 godine: Mislila sam da je truli bogataš, ali prevarila sam se!

Mlade djevojke koje se zaposle na kruzerima često znaju biti mete gostiju, neke od njih čak nađu i svoju srodnu dušu, a neke dobru priliku da se udaju bogato. Elena je jedna od takvih.

Na kruzeru je 19-godišnja Elena upoznala jednog dosta starijem muškarca, a u njemu je vidjela dobru priliku i poletjela se udati za njega. Kada su se vjenčali, onda je ona shvatila da nije to ono što je ona očekivala.

“Poslije srednje škole sam se odmah prijavila za kruzer i tada nisam mogla ni sanjati da ću postati obična fu*a. U jednom caffe-baru sam radila, naravno zbog mog izgleda, a nakon smjene sam jako često završavala u sobama bogatih biznismena, većinom onih preko 50 godina. Novac koji su oni nudili teško bi koja žena odbila.

“Jedan od takvih je bio i 64-godišnji pravi švabo onaj sa žutom kosom i staračkim pjegama na sebi, bio je redovna mušterija. On je dane i dane provodio u baru gledajući u mene, na kraju mi je ponudio da se udam za njega. Njegova ponuda mi je na početku bila odvratna, ali kad sam malo razmislila i shvatila šta sve dobijam, prihvatila sam”.

“Pristala sam, udala sam se za njega, i evo godinu dana već živimo u Berlinu, a za to od mojih niko ne zna i svi misle da sam i dalje na kruzeru. Bilo je sve uredno dok nisam shvatila da on uopšte nije toliko bogat koliko sam ja mislila da jest, ima on para iznad prosjeka, ali krstarenje su mu platila djeca. I stan u kojem živimo, čisto sumnjam da će ostati meni, jedino penzija od 3350 eura može ostati, ali ću se dobro raspitati da li kod njih ostaju penzije ženama, i koliko, ako bude ispod dvije hiljade eura, mislim da se onda uopšte ne isplati spavati pored ovog matorog smrada”.

“Ja jesam fu*a to priznajem, ali to mi je jedini način da uradim nešto u životu, a ko misli da je lako i da je meni drago što spavam sa ovim matorcem, mogu samo da kažem neka proba”- ispričala je Elena.

About user

Check Also

Majka je željela da promijeni izgled za sinovo vjenčanje: Nije mogla doći sebi kad je vidjela šta je frizer napravio od nje (VIDEO)

Žena po imenu Janet iz Jute je se spremala za vjenčanje svog sina, te je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *