admin 5 Oktobra, 2019

Prvo ga je odbijala ali nakon nekog vremena je odlučila da se za njega uda iz interesa.

-Za svog svekra sam se udala, to je bio rođeni otac mog muža koji je poginuo i to sam uradila zbog njegove penzije, ali desile su se neke stvari koje su bile neplanirane.

Ja sam ostala sama sa 4 sina nakon što je moj muž prije 5 godina napustio ovaj svijet. Nisam nikoga imala osim sinova. Bila sam jako uplašena i bilo mi je jako teško.

S obzirom na to da je svekrva godinu dana nakon mog muža umrla, moj svekar mi je ponudio da se udam za njega. Ja sam se u početku osjećala loše ali mi je on pojasnio kako je to za moje dobro, kako će mi penzija ostati i da ću tako svoju budućnost riješiti. Inače svekar ima njemačku penziju koja je veoma dobra.

Razmišljala sam o tome mjesec dana ali na kraju sam pristala.

Sve je bilo sasvim normalno do prije mjesec dana. Iako smo se vjenčali mi nismo imali nikakve odnose, jer je brak sklopljen samo zbog njegove penzije, sve do prošlog mjeseca.

To su kao neke potrebe jer ja 5 godina nisam imala nikakve odnose. Mi sm ose dogovorili kako je bolje da to ponekad uradim sa njim nego po selu sa drugim muškarcima i tako sramotim svoju djecu i pokojnog muža”.

loading...

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

loading...